Pjanić spreman

Baždarević: Pravili smo i rezervni plan, ali nam ne treba

Edmir Škorić

Bh. reprezentacija sutra protiv Grčke igra važnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Pred novinarima su se večeras pojavili selektor Mehmed Baždarević i kapiten Edin Džeko.

"Večeras imamo zadnji trening i definitivno ćemo odlučiti početni sastav. Imamo malih dilema, ali to će biti riješeno nakon treninga. Sigurno da smo pravili rezervni plan, ali mislim da neće biti potreban jer je Miralem dobro radio. Mislim da će biti spreman za 90 minuta, baš kao i svi ostali igrači", rekao je Baždarević, pa je dodao:

"Ja se nadam da će poslije ove biti još važnih utakmica. Nadam se da ćemo dati sve za povoljan rezultat u 90 minuta, a za to imamo snage".

"Oni će igrati s onim što su zamislili. Ipak, radi se o kvalitetnoj ekipi, ali i mi imamo igrače koji mogu da odgovore. Sigurno da će Grci igrati čvrsto, ali moramo odgovoriti na pravi način", smatra selektor.

"Grčka je nogometna država koju respektujemo i nadam se da će sutra biti spektakl na terenu i ništa više", dodaje Meša.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi