Baždarević s Parisom bježi iz opasne zone

Važna pobjeda

Baždarević s Parisom bježi iz opasne zone

Mehmed Baždarević sa svojim Paris FC-om upisao je danas novu pobjedu.

Doskoro je malo ko Parižanima davao bilo kakve šanse da mogu opstati u ligi. Nizao se poraz za porazom, ali uspio je bivši bh. selektor u međuvremenu 'probuditi' svoj tim i vratiti na pravi kolosijek.

Drugu pobjedu u nizu Paris FC je ostavario danas u sklopu 15. kola Ligue 2 savladavši na domaćem terenu Auxerre s 2:0, a oba pogotka su viđena u drugom poluvremenu. Najprije je Armand u 60. minuti pogodio za vodstvo, da bi isto četiri minute kasnije udvostručio Kante i postavio konačan rezultat.

Novim trijumfom Paris FC je dodatno pobjegao s dna tabele. Porazi Chateaourouxa i remi Le Mans doprinijeli su tome da je Baždarevićev tim danas van opasne zone, na 17. mjestu s 15 osvojenih bodova.

Ligue 2, 15. kolo:

Paris FC - Auxerre 2:0

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi