Baždarević: Živio sam za ovo

Baždarević: Živio sam za ovo

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije BiH Mehmed Baždarević dao je komentar nakon poraza od Belgije.

Bh. reprezentacija je večeras poražena s 4:3 od Belgije na Grbavici. Vodili smo 2:1, no nažalost po teškom terenu na kraju smo izgubili i ostajemo bez baraža.

"Želja je bila odlazak na Sp, živio sam za to.  Znao sam koliko ima problema i nedostataka. Probali smo sve, a šta će biti sa mnom, ostaje da vidimo. Živio sam za ovo i ostaće mi velika praznina što nismo otišli, a bili smo tako blizu. Moramo raditi za dobro Bosne i Hercegovine", rekao je Baždarević.

"Još jednom da se vratim, teško je jer smo bili blizu. Falio je jedan korak. Ali takve greške protiv takve ekipe koštaju", dodao je selektor".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Navijači su bili sve vrijeme uz reprezentaciju i bez njih ovo sve ne bi bilo toliko ni važno. Žao mi je još jedanput, radilo se o velikim stvarima, ali kao što reče Edin, za velike stvari se ne smiju praviti takve greške. Moramo napredovati. Moramo stvarati još jaču i moćniju reprezentaciju. Samo tako možemo na Svjetsko prvenstvo", ističe Meša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi