Baždarevićev Paris FC već tri kola ne zna za pobjedu

Jedan bod u tri meča

Baždarevićev Paris FC već tri kola ne zna za pobjedu

Paris FC-u kojeg vodi Mehmed Baždarević u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje.

Mešini izabranici su večeras u sklopu 33. kola Ligue 2 poraženi na gostovanju kod Le Havrea s 2:1, što je ujedno bila i treća utakmica u nizu bez pobjede.

Već nakon pola sata igre bilo je jasno da će Paris FC teško doći do pozitivnog rezultata. Crveni karton koji je dobio Kante pomogao je domaćima da već u 38. minuti povedu golom Bazilea, ali goste to nije pokolebalo, pa su samo šest minuta kasnije vratili stvari na početak preko Perrauda.

Nakon što se pri neriješenom rezultatu otišlo na odmor, uzbuđenja nije nedostajalo ni u nastavku. U 51. minuti Le Havre je imao šansu da ponovo povede, ali Bazille nije bio precizan s bijele tačke, no do kraja uspjeli su domaći da riješe pitanje pobjednika.

U 73. minuti gol za, ispostavit će se, konačnih 2:1 postigao je Fontaine.

Paris je poslije kompletiranog 33. kola na četvrtom mjestu sa 54 boda.

Top Komentari

ArminA
Ja danas citam da Bazdarevica kontaktirao Le Havre bas zato sto njegov tim igra odlicno i ostvaruju sjajne rezultate ...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi