Beća: Jedinstvo moramo shvatiti ozbiljno
Foto: Bljesak.info

Trener Čapljine

Beća: Jedinstvo moramo shvatiti ozbiljno

Čapljina na otvaranju sezone na svom stadionu dočekuje Jedinstvo iz Bihaća.

Trener Damir Beća zadovoljan je radom tokom priprema i uvjeren je da se na otvaranju može ostvariti pobjeda. Gosti se nalaze u problemima iako sezona nije ni počela, ali to, prema Bećinim riječima, nije znak da se njegovi igrači smiju opustiti i nonšalantno ući u utakmicu.

“Nisu njihovi problemi od jučer. I proljetni dio u prošloj sezoni dočekali su s problemima, ali su ovdje došli do boda. Pod mojim vodstvom na domaćem terenu nismo uspjeli pobijediti samo njih. I zbog toga ih krajnje ozbiljno moramo shvatiti. Najavljene su velike vrućine i zbog toga će sigurno biti teško, ali se ipak nadam uspješnom otvaranju sezone“, rekao je Beća.

Čapljina u sezoni koju će započeti sutra želi izbjeći borbu za opstanak i biti među klubovima iz gornjeg dijela tabele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti