Stojanović i Buhač za pobjedu Čapljine nad Iskrom

Pobjeda Čapljine

Stojanović i Buhač za pobjedu Čapljine nad Iskrom

S. Mlaćo

Nogometaši Čapljine i Iskre danas su odmjerili snage u prijateljskom duelu na stadionu Bjelave, a domaći su slavili sa 2:0. 

Oba pogotka viđena su u drugom poluvremenu, iako uzbuđenja nije nedostajalo ni u prvom dijelu igre.

Iskra je bila čak i opasnija momčad, te prijetila udarcima Seferovića i Bešagića, a zabilježili smo i dobar pokušaj glavom Čakara, pojačanja Bugojanaca koji je stigao iz Goražda. U više navrata istakao se i golman domaćih Pehar.

Čapljina je u prvom poluvremenu prijetila preko Zubca i Dučića, ali se mreže nisu tresle. Samo što je počelo drugo poluvrijeme nakon ubačaja sa lijeve strane Luka Stojanović pogađa za vodstvo Čapljine. 

U nastavku igre treneri oba tima pružili su šansu svim igračima, a do kraja smo zabilježili pogodak Ivana Buhača za konačnih 2:0.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

HNK Čapljina - NK Iskra Bugojno 2:0 (0:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi