Beća: Naredna sezona će biti bolja od prethodne
Foto: Bljesak.info

Trener Čapljine

Beća: Naredna sezona će biti bolja od prethodne

Posljednji pripremni meč tim Čapljine odigrao je sredinom sedmice u Kampu Musa-Karačić protiv Širokog Brijega. Upisan je poraz od kombinovanog tima domaćina.

“Kolega Sablić je kombinovao igrače s tribina i klupe, dok smo mi igrali s najboljima i željeli vidjeti gdje smo u ovom trenutku. Nismo uspjeli parirti domaćinu koji je bio bolji i više pokazao“, rekao je trener Čapljine Damir Beća.

Čapljina je u prošloj sezoni opstala u samom finišu, a Beća vjeruje da će u narednoj sezoni priča biti bolja. Svjestan je i da je liga vjerovatno kvalitetnija nego ikad.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Liga je kvalitetna i ima pet, šest odličnih ekipa. Mi o sebi razmišljamo i gledamo sebe. Nadam se dobrim rezultatima i dobroj sezoni. U prvom kolu protivnik je Jedinstvo, polako se pripremamo za taj meč i prikupljamo informacije o njima. Vjerujem i u uspješan start sezone, što je uvijek važno“, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi