Beća: Moji Igrači zaslužuju sve čestitke

Trener Čapljine nakon važne pobjede

Beća: Moji Igrači zaslužuju sve čestitke

M. Maksimović

Veoma važan trijumf u borbi za opstanak Čapljina je ostvarila u subotu u Gračanici nad Bratstvom (1:0) što je bio značajan korak ka krajnjem cilju.

 Trener Damir Beća prezadovoljan je izdanjem na posljednjoj utakmici.

“Pobijedili smo favorita i uradili važan korak ka cilju, iako naravno ništa još ni blizu nije gotovo. Do kraja ima još da se igra i pred nama je niz teških mečeva. Svaka utakmica do kraja na svoj način će biti teška. U Gračanici smo na vrijeme postigli pogodak, a u odbrani smo djelovali odlično, ne dozvoljavajući protivniku da nas ozbiljnije ugrozi. Izdržali smo sve pritiske do kraja, pa igrači zaslužuju sve pohvale i čestitke za požrtvovanost, odgovoronost i korektnost”, izjavio je Beća.

Čapljina je u narednom kolu domaćin Radničkom iz Lukavca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Pripremamo se za taj meč kao i za svaki drugi. On je za nas najvažniji, pa o Rudaru nećemo ni pomisliti dok ne ostvarimo cilj protiv Radničkog, a to je naša pobjeda”, dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi