Beća: Moramo se iskupiti za remi s Jedinstvom

Trener Čapljine

Beća: Moramo se iskupiti za remi s Jedinstvom

M. Maksimović

Čapljina u prošlom kolu nije uspjela na svom stadionu poraziti Jedinstvo koje je uspjelo sačuvati svoju mrežu i osvojiti jedan bod. 

Izgubljena dva boda zakomplikovala su situaciju timu Damira Beće koji i dalje vjeruje u opstanak u Prvoj ligi.

“Ima još dosta bodova u igri. Dobra stvar je što je liga ujednačena i što svako može u gostima osvajati bodove što je primjetno iz kola u kolo. Protiv Jedinstva nas je napustila sreća, igrali smo dobro, stvarali prilike, a na kraju nismo postigli pogodak. Imali smo tri, četiri odlične prilike, a nismo poentirali“, kaže Beća.

Sutra je pred Čapljinom gostovanje Bratstvu u Gračanici.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Moramo se iskupiti i ja se nadam da ćemo nešto i napraviti u Gračanici. Bio bih i s bodom zadovoljan jer je Bratstvo kvalitetna ekipa iz vrha tabele“, kaže Beća.

Trener Čapljine sutra će na raspolaganju imati sve igrače kojima raspoaže u kadru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi