Beća: Trudit ćemo se da se kvalitetno pojačamo

Trener Čapljine

Beća: Trudit ćemo se da se kvalitetno pojačamo

D. Rakanović

Trener Čapljine Damir Beća izvršio je sinoć prozivku nogometaša, a na prvom treningu okupilo se tridesetak igrača, koji će se kroz pripremno razdoblje pokušati nametnuti treneru Beći za prvi tim

“Tu je dosta novih igrača koji će se pokušati nametnuti kroz pripreme. Trenirat ćemo dva puta dnevno, a već u četvrtak je zakazana pripremna utakmica s Igmanom iz Konjica. Sedam dana poslije toga i druga, tako da možemo vidjeti od ovih grača šta je za nas i šta nam može nedostajati“, izjavio je Beća.

Klub u narednoj ne može računati na Salku Jazvina, Miloša Bratića, Ljubišu Pecelja i Arnesa Ćosića.

“Jazvin je otišao u Premijer ligu i to u redobve prvaka države, što je za nas dobra stvar. Nedostajat će nam ovi igrači, ali potrudit ćemo se da iskoristimo to što imamo, te da se kvalitetni pojačamo i angažujemo ono što nam je deficitarno”, dodao je Beća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi