Messi nakon Barcelone ide u MLS?

Beckham osnovao novi tim

Messi nakon Barcelone ide u MLS?

Endin Čaušević

David Beckham konačno je uspio u svojoj namjeri da osnuje novi klub Miami FC koji će se takmičiti u drugoj američkoj ligi.

Popularni Becks godinama je pokušava da pokrene novi MLS franšizu i to je konačno uspio. Beckham je vlasnik Miamija za kojeg mnogi kažu da će već za nekoliko godina biti najjači tim u Sjedinjenim Američkim Državama.

Beckham je dobio čestitke širom svijeta, a oglasio se i Lionel Messi. Fudbaler Barcelone je preko video poziva odlučio da čestita Beckhamu na ovom uspjehu, te mu je poručio da se u fudbalu nikad ne zna, te da se može desiti da i Messi zaigra u Miamiju.

"Prvo želim da ti čestitam i poželim sve najbolje u tvom novom projektu. Ko zna, možda za nekoliko godina zajedno osvojimo MLS prsten", poručio je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi