Beckham na klupi Miamija želi starog poznanika

Roberto Carlos preuzima Miami?

Beckham na klupi Miamija želi starog poznanika

MLS tim Miami United mogao bi dobiti novog trenera.

Naime, David Beckham na klupi ovog kluba želi svog nekadašnjeg saigrača iz Real Madrida i vjerovatno najboljeg lijevog beka svih vremena Roberta Carlosa.

Carlos je trenutno trener indijske ekipe Dehli Dynamos, a smatra se da bi dogovor između njega i Beckhama mogao pasti veoma brzo.

Kako prenose inostrani mediji, Carlos je zainteresovan za projekat Beckhamovog Miamija i volio bi biti šef stručnog štaba ove ekipe.

Podsjetimo da je ovaj dvojac zajedno igrao u Real Madridu i to od 2003. do 2007. godine te su osvojili Primeru upravo 2007. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi