Beckham u Inter doveo svjetskog prvaka i najavio trofeje!

Matuidi novo pojačanje Miamija

Beckham u Inter doveo svjetskog prvaka i najavio trofeje!

E. Škorić

Novonastala američka franšiza Inter Miami na čijem je čelu David Beckham predstavila je veliko pojačanje ovog ljeta.

Beckham je predsjednik i suvlasnik Intera Miamija i nakon lošeg početka u MLS-u, bivši engleski reprezentativac odlučan je da razdrma stvari, pa je nakon pet utakmica bez pobjede doveo Blaisea Matuidija iz Juventusa.

"Prije nekoliko sedmica odlučio sam se pridružiti svom prijatelju Davidu Beckhamu u novom izazovu. I tamo želim osvojiti trofeje", napisao je Matuidi, koji je s francuskom reprezentacijom prije dvije godine osvojio svjetsku titulu.

Matuidi je, podsjetimo, došao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom-

"Ne mogu biti sretniji nego da pozdravim dolazak Matuidija u Inter Miamiju, s kojim sam zajedno igrao u Parizu, koji je također talentovan nogometaš i sjajan čovjek. Jedva čekam da prenese svoj talent u naš klub. Blaise, ti si stvarno nevjerojatna osoba. Naći ćete svoj novi dom u Miamiju, za sebe i za svoju divnu porodicu. Imati svjetskog prvaka u svojim redovima, jedinog u MLS ligi, velika je čast za nas. U karijeri ste osvojili mnoge trofeje i znam da sanjate da ih osvojite i sa mnom", rekao je Beckham dodajući da je sjajan trenutak da klub i navijači dovedu svjetskog prvaka u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti