Beckham u svoj Inter dovodi zločestog dečka evropskog fudbala

Englez ima visoke ambicije

Beckham u svoj Inter dovodi zločestog dečka evropskog fudbala

A. Čaušević

David Beckham ima visoke ambicije sa svojim Interom iz Miamija bez obzira na loš početak u MLS ligi. 

U premijernoj utakmici najmlađa franšiza MLS-a je izgubila od Los Angelesa FC s 1:0, ali to neće pokolebati Beckhama da stvori super jaki tip.

Legendarni Englez ima jasne planove sa svojim klubom, a to je dovođenje nekoliko zvučnih imena sa Starog kontinenta što je prije moguće.

David Silva je praktično završen, a Špancu bi se trebao pridružiti i zločesti dečko evropskog fudbala, Diego Costa.

Costa je na izlaznim vratima Atletico Madrida nakon što njegova povratnički "mandat" u dresu Jorgandžija nije ni približno uspješan kao prvi.

Iskusni napadač se još zimus spominjao sa prelaskom u Flamengo, ali čini se da je Beckhamov Miami njegova naredna destinacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije