Čudesan gol Carlosa Vele u pobjedi Los Angelesa protiv Beckhamovog Intera

Ekipa iz Miamija debitovala u MLS-u

Čudesan gol Carlosa Vele u pobjedi Los Angelesa protiv Beckhamovog Intera

E. Čaušević

Nova sezona američkom MLS-a jučer je zvanično počela, a prvu utakmicu u historiji odigrao je Inter Miami kojeg je osnovao David Beckham.

Beckhamov klub gostovao je kod Los Angelesa i neće baš po dobrom pamtiti debi u MLS ligi. Naime, Inter je pružio veoma dobar otpor domaćem timu, ali majstorija Carlosa Vele na kraju je odlučila meč.

Odlučujući trenutak utakmice vidjeli smo u 44. minuti kada je fantastičan gol postigao Vela za 1:0 što je bio i konačna rezultat ove utakmice.

Inter je s tribina bodio i Beckham sa suprugom Victorijom, ali nije uspio donijeti sreću svojoj ekipi. Ekipa iz Miamija imala je nekoliko solidnih šansi u ovom meču, ali na kraju nisu uspjeli pronaći put do mreže protiovnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi