Beckhamov Inter doveo još jedno pojačanje

Spremni za debitantsku sezonu

Beckhamov Inter doveo još jedno pojačanje

Endin Čaušević

Inter iz Miamija će ove sezone debitovati u MLS ligi nakon što je klub osnovao David Beckham prošle godine.

Beckham je odlučio osnovati u klub u Miamiju koji nije imao predstavnika u MLS ligi i mnogi smatraju da je to itekako dobar potez što se tiče biznisa i zarade.

Sezona u Americi počinje narednog mjeseca, a Beckham još uvijek pokušava kompletirati igrački kadar. Inter je danas ponovo obradovao navijače i predstavio je novo pojačanje.

Ugovor s Interom potpisao je 19-godišnji defanzivac Jairo Quinteros koji dolazi iz Bolivije. Quinteres stiže iz Bolivara, a inače je prošao omladinsku školu španske Valencije, te mu se predviđa blistava budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi