Neymar već zna gdje će igrati u budućnosti: "Rekao sam ti već da dolazim za nekoliko godina"

Brazilac želi zaigrati u MLS-u

Neymar već zna gdje će igrati u budućnosti: "Rekao sam ti već da dolazim za nekoliko godina"

E. Čaušević

Već smo navikli da je Neymar svakog prelaznog roka jedna od glavnih tema sportske javnosti.

Dosta se špekuliše o tome da Brazilac želi napustiti PSG, a prošlog ljeta je javno priznao da mu je želja da se vrati u Barcelonu. No, što se tiče sezona na zalasku karijere čini se da je to već jasno.

Neymar je priznao da mu je želja da odigra barem jednu sezonu u Sjedinjenim Američkim Državama i kako stvari stoje već se zna za koju klub će igrati.

Naime, Neymar je u razgovoru s Davidom Beckhamom otkrio da će sigurno zaigrati jednog dana za njegov klub Inter iz Miamija.

"Dat ću ti prazan papir da potpišeš i to će biti ugovor na deset godina s Miamijem. Ne možemo mnogo platiti, ali...", rekao je Beckham, a Neymar je brzo odgovorio: "Dogovoreno. Ja sam taj koji hoće igrati za njegov tim i to sam u rekao već da ću doći jednog dana. Za nekoliko godina ću biti tamo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi