5

Komentari (5)

BobPaisley
...u pravu je covjek,nije ni United preko noci poceo dominirati u EPL...valjalo je prvo potplatiti ljude u FA savezu,pa sudije...ihhhhh,mnogo je tu truda i para ulozeno.
realno_govoreci
Kakav paćenik vjerovatno Arsenalovac.Ono sto je u United u historiji postigao rijetko koji klub u Engleskoj će dostići i to je činjenica. Šta očekivati od zatucanog ******ndera,da nekakvu argumentovano analizu?ma analize su za papke Jel tako Đipke???
Penderinos
@BobPaisley izvini Ali nisi u pravu. United Jos nije veliki Klub. Zar veliki klubovi završavaju 5-6 u nacionalnom prvenstvu, redovno sudjeluju u Europa league i redovno se blamiraju ? Osim toga i Chelsea ih je spustio na zemlju prije par dana. United je negdje na nivou Tottenhama, Rome, Leverkusena, Seville ili Napolija. Daleko su oni od vrha .
Ivica_Osim8
jbg Bekane ne možeš očekivati od novopecenog kluba neki uspjeh bez adekvatnog igračkog kadra
Penderinos
Jorge Figal, Rodolfo Pizarro, Will Trapp, Julian Carranza, Mathias Pellegrini samo su neki od zvijezda koje igraju za ovaj klub. Dosta je love Bekan uložio u ovaj klub, svi nabrojani su papreno plaćeni . Nije kao sto misliš, nije u pitanju amaterska ekipa, ali prvo treba vremena da se momci uigraju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.