Beganović: Bodom i jesam i nisam zadovoljan

Remi Čelika sa Borcem

Beganović: Bodom i jesam i nisam zadovoljan

Za razliku od lošeg starta u jesenjem dijelu sezone, Čelik je uspio uvezati tri utakmice bez poraza, ali remi sa Borcem spustio ih je za jednom mjesto na tabeli.

“Ako je Borac nezadovoljan, mi smo zadovoljni prvim poluvremenom, osim jednog primljenog pogotka. Iako smo znali da je ekipa Borca vrlo opasna iz prekida, bili smo oprezni, ali opet se desi da tako primimo gol u 40. minuti. Da smo uspjeli do kraja poluvremena zadržati našu prednost, mislim da bi danas slavili tu dugo očekivanu pobjedu. Ali, nije se desilo.”, kazao je trener Čelika. 

Tim iz Zenice i dalje se bori za opstanak i još uvijek nije u sigurnoj zoni, pa je i jedan bod ipak bolji od poraza.

“Bodom i jesno i nismo zadovoljni. Bitno je bilo neizgubiti utakici jer imamo veoma neugodnu tradiciju sa Borcem i ekipi koja se bori za opstanak svaki bod je bitan, bilo kući bilo na strani. Ja se nadam će ovaj bod nekada doći do izražaja u ovom narednom periodu.”, tvrdi Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Mi u nastavku moramo ispravljati greške koje nam se događaju. Ova prečka nije se smjela dogoditi, jer to je bila individualna greška.”, dodao je on. “Očekuje nas utakmica u Mostaru gdje ćemo pokušati izboriti bodove da što prije dođemo do sredine tabele i skugrne zone.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.