Beganović: Osjeti se pozitivna atmosfera i harmonija

Trener kakanjskog Rudara

Beganović: Osjeti se pozitivna atmosfera i harmonija

Samir Mlaćo

Nogometaši Rudara u subotu su na svom stadionu u generalci pred početak nove sezone Prve lige FBiH savladali Olimpik (1:0).

Jedini pogodak na meču postigao je Bajro Spahić, koji je matirao golmana gostiju Bandovića u 23. minuti. Rudar je pokazao mnogo više u ovom meču te zasluženo slavio, što svakako može radovati i šefa struke Kakanjaca Elvedina Beganovića.

"Imali smo dosad najtežeg protivnika, koji je u prelaznom roku doveo čak deset premijerligaških igrača. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili bolji, djelovali zrelije, imali veći posjed lopte i više prilika od kojih smo iskoristili samo jednu poslije sjajne akcije. Zalaganje igrača bilo je na visini, osjeti se jedna pozitivna atmosfera i harmoničnost u ekipi, što me posebno raduje", kazao je Beganović nakon pobjede nad timom sa Otoke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rudar je u ovom meču pokazao da definitivno ima respektabilnu momčad, ali to će svakako trebati dokazati i subotnjem meču prvog kola protiv  Bratstva iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi