Beganović: Radio sam maksimalno pošteno i dao sve od sebe

Po odlasku sa Pirote za SportSport.ba

Beganović: Radio sam maksimalno pošteno i dao sve od sebe

S. Mlaćo

Nakon Elvedina Beganovića i Igora Remetića, svoj trenerski posao u 6. kolu Prve lige FBiH danas je završio i sada već bivši šef struke NK Travnik Adnan Beganović (34).

Travnik je posljednja momčad na tabeli, a kap koja je prelila čašu je bio poraz Vezira u subotu od Čapljine na Piroti (0:1). Rastanak sa mladim Beganovićem je očekivana odluka čelnika Travnika.

"Zahvaljujem se Upravi na povjerenju. Prihvatio sam se posla časno, radio sam maksimalno pošteno i dao sve od sebe da napravimo iskorak sa igračkim kadrom koji imamo. Klubu i igračima želim sve najbolje u nastavku prvenstva. NK Travnik ostaje u mom srcu", kazao je Beganović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaja ambiciozni stručnjak na početku nove sezone Prve lige FBiH preuzeo je Vezire koji od prvog kola imaju velikih problema. Da li će promjena na trenerskoj klupi donijeti pozitivni šok ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi