Begović bi ostao u Qarabagu, ali...
Foto: EPA

Ističe mu posudba

Begović bi ostao u Qarabagu, ali...

Odiseja Asmira Begovića u Azerbejdžanu okončat će se krajem ovog mjeseca.

Qarabag je ljetos Begovića doveo na posudbu do kraja polusezone, a s obzirom da je do pauze ostalo još jedno kolo, mediji u Azerbejdžanu pitaju se kakva je budućnost 32-godišnjeg golmana.

Da se Begović pita, rado bi ostao u Qarabagu, no sve će zavisiti od Bournemoutha s kojim je ugovorom vezan do 2021. godine.

"Po završetku posudbe vraćam se u Englesku. Što se mene tiče, ostao bih još dugo u Qarabagu, tu mi je lijepo, trener i saigrači su odlični... Također, i Baku je prekrasan grad. Sve će ovisiti od toga hoće li Qarabag i Bournemouth postići dogovor", kazao je Begović za azerbejdžanske medije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović je za Qarabag branio na ukupno 10 utakmica u prvenstvu, primio je pet golova, a u nekoliko navrata biran je i u najbolji tim kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi