Begović: Jednostavno smo izgubljeni na terenu
Foto: EPA

Loš početak sezone za bh. golmana

Begović: Jednostavno smo izgubljeni na terenu

Midhat Šljivak

Bh. golman Asmir Begović loše je počeo sezonu u Bournemouthu.

Begović je primio tri pogotka u dvije utakmice koje je njegov tim izgubio od WBA (0:1) i Watforda (0:2).

Asmir je nezadovoljan onim što vidi na terenu. Smatra da se timska igra jednostavno mora poboljšati, jer ovako ne mogu ništa napraviti. 

"Mislim da trebamo napredovati u svim segmentima igre. Jednostavno smo izgubljeni i ne radimo ono što trebamo. Moramo biti bolji, to je jednostavno. Ne kreiramo šanse, nismo tim. To moramo poboljšati. Ovaj tim je sposoban za mnogo toga, a fudbal je timski sport. Ništa se ne može bez ostatka tima", rekao je Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bournemouth već sutra ima jako težak zadatak pred sobom. Dočekaće Manchester City i biće pravo čudo ako Begović uspije sačuvati mrežu pred atomskim napadom Građana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi