Sastavi za meč Milan - Torino

Begović na klupi i u Kupu Italije!

19

Komentari (19)

Torres9
Napisite sta i ovoj ublehi peri .satra se jadnik ulazeci izlazeci .da vidi jeli ko sta napisao
zvjezdan10
Doveden je da bude na klupi, ne budite naporni više.
Leo
Kakvu ste sliku našli, veća lopta izgleda od glave XD
milivoje
Moze Šehi kopačke čistiti,toliko je dobar
Babuka1
Inače Šeha je imao ogromnu karijeru.. mnogo veću nego ovaj čovjek, a danas je u Turskoj 2. Ligi, koja je u ragnu nase Premier Lige
milivoje
Bolje braniti u Turskoj nego biti 3 golman
GospodinIzSarajeva
Bolje braniti Ibrahimoviceve suteve na treningu nego od Ahmada u 2 turskoj
milivoje
E moš misliti na šta je spao,od Čelzija do branjenja šuteva na treningu kao satisfakcija.
Pa Begovic je i u Chelsea grijao klupu, pa od prvog golmana Bournemouth-a do grianja klupe u istom timu i evo ga stigao da grije klupu u Milanu, cujem vec su Begovica poceli zvati pod imenom "Grijač Klupe" Pa .ebiga nije lahko ni Begovicu, ozenio Kanadjanku ima djecu, zena nece da zivi u Azerbejdzanu, ona hoce Evropu pod svaku cijenu pa makar Begovic bio Grijač Klupe, inace puca brak.
Arnel925
Siguran sam da ce Begović braniti za Milan. Ali na treningu
pero98
Sretno Rebiću.
Benjamingst
A Krunicu? I Begovicu? Ipak si na bosanskom portalu... pero pero
pero98
Benjamingst, znao sam da si zaljubljen u mene, ali baš toliko da ćeš ići zaprosit to nisam znao. Šaljem ti pozdrave iz Hrvatske.
Benjamingst
Nisam gay ako si ti.... nego skrecem ti paznju da je ovo Bosanski sportski portal pa mi pratimo nase igrace, bill bi fino da kazes I za Krunica srstno kao I za Begovica... izgledas ovako kako pises da si osoba koja pati sto nisi 100% Hrvat...
opasni12
Bas to! Bas me zanima koja budala od vas novinara je mislila da će braniti?
Pa nasi novinari forsiraju Begovica, vecina nasih ljudi i ne zna nista o Begovicu i njegovim odbranama dok je bio u Engleskoj, jer mnogih od njih nemaju priliku da gledaju na TV englesku ligu te zato nasi vjeruju nasim novinarima i stavljaju Begovica ispred Sehica, a Begovic dobro zna da nas narod ne zna gotovo nista o desavlju u premijersipu u Engleskoj, te se zato nasem narodu Begovic prodae za nekog golmana, vidite vi koliko se pise mnogo o Begovicu i mnogo se Begovic protura kroz medije, zato sto Begovic ima ljude iza sebe, kad bi se ovako Sehic gurao kroz medije i imao dobrog menadzera, garant da bi Sehic branio u nekoj boljoj ligi, inace Sehic to i zasluzuje, ali dzaba ako nemas ljude koji ce te gurati, onda ti ne vrijedi nista talenat kao u ovom slucaju vezano za golmana Sehic-a.
Junuz
Šeshić je bolji golman, covjek zna igrat, istrčat. Dok begović samo na liniji brani. Uglavnom ne treba se raspravljat, nit nesto objašnjava, ko zna i razumije malo fudbal vidjet će razliku.
Šehić zna odbraniti i penal, ne znam kad je ikada Grijač Klupe - Begović odbranio penal.
BaboBih
I bit ce na klupi 99% utakmica, mozda da zaigra, ako dođe do neke bezvezne utakmice na kraju sezone ili u slucaju povrijede Donarume
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.