Golman našeg nacionalnog tima

Begović: Najbitniji je pozitivan rezultat

S. Mlaćo

Iako se ne može pohvaliti minutažom u svoj Chelseaju, Asmir  Begović ipak je prvi izbor Mehmeda Baždarevića na golu naše reprezentacije.

 Tako će biti i u nedjelju u Pireju kada ćemo za protivnika imati uvijek neugodnu Grčku, a naši navijači se nadaju da Begović sačuvati svoju mrežu što bi bio preduslov za dobar rezultat.

"Bit će to dobra i jaka  utakmica, a mi imamo svoje kvalitete. Mislim da remi može proći, jer je najbitniji taj pozitivan rezultat", jasan je bio naš golman

Begović je tokom priprema naše reprezentacije posjetio Tuzlu gdje je obišao sportski poligon za djecu sa posebnim potrebama, a isti je finansirala Fondacija koja nosi njegovo ime.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Velika mi je čast napraviti taj projekat jer to puno znači djeci, familijama, a djeca imaju tu mogućnost da igraju sport, posebna  djeca sa posebnim potrebama. Bila je to fina stvar i sve se sklopilo, dodao je Begović prije polaska u Grčku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi