Sutra sastanak Prosinečkog i Begovića

Potvrdio selektor naše reprezentacije

Sutra sastanak Prosinečkog i Begovića

Selektor Robert Prosinečki kazao je da Asmir Begović nije izgubljen za reprezentaciju BIH.

Novinare je naime zanimalo hoće li popularni Robi pričati s legendarnim našim golmanom nakon što je izostavljen sa spiska, a budući da je Begović kazao kako se nisu čuli uopće.

"Begović je u Sarajevu i dogovoreno je da sutra oko pola dva-dva sjednemo. On će doći ovdje u hotel", kazao je Prosinečki.

Podsjetimo, danas je zakazano okupljanje naših Zmajeva pred susrete Lige nacije.

Top Komentari

ibrahim51
Mora da svako ima odgovornost zasto je zaduzen.Bilo ko ko god vrsi neki odgovoran posao mora zato imati odgovornost.Tako isto su odgovorni u FS BiH selektor i igraci. Svaki neuspjeh ide na ove sve adrese.Ako selektor nije razgovsrao sa igracem a kaze da jest, zato treba da snosi vecu odgovornost od igraca.Bilo bi najbolje da Prosinecki zadovolji fudbalsku javnost BiH da odmah sada uvrsti u reprezentaciju Begovica.Begovi je to zasluzio i radi mira u kuci.
19 6
Begovic nije u top formi, zato za mjesto prvog golana treba da se bori Sehici i Begovic, ali obzirom da je Sehic trenutno bolji od Begovica, Sehic treba da bude prvi golman a Begovic drugi, naravno nikome nije garantovano mjesto prvog golmana, sada kakko stoji situacija Begovic treba da se bori i da se dokaze da je bolji od Sehica, dakle podrzavam da je Sehic prvi golmana a Begovic njegova rezerva.
5 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti