Begović: Navijači od nas traže da pobijedimo Tottenham

Chelsea želi odlučiti novog prvaka Engleske

Begović: Navijači od nas traže da pobijedimo Tottenham

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja u narednom kolu na domaćem terenu igraju gradski derbi protiv Tottenhama.

Tottenhama se i dalje bori za naslov prvaka sa Leicesterom, a mnogi vjeruju da bi utakmica na Stamford Bridgeu mogla biti odlučujuća u borbi za novog prvaka Engleske.

Bh. golman Asmir Begović izjavio je da zna da navijači Plavaca žele da u narednom kolu savladaju Tottenham, te tako ih zaustave u pohodu na titulu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znam da navijači svim srcem žele da savladamo Tottenham kako bi se naslađivali. U poziciji smo da možemo imati veliki utjecaj na borbu za prvaka. Dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i na kraju slavimo. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi