Begović želi jednog igrača u Chelseaju

Payet mu želja

Begović želi jednog igrača u Chelseaju

Midhat Šljivak

Asmir Begović ne dobija često priliku da brani za Chelsea, ali se nada kako bi dolaskom Antonija Contea mogao dobiti šansu biti prvi golman.

Iako nije sigurno da će ostati u redovima Plavaca, Begović ima jednu želju što se tiče potencijalnih pojačanja kluba za novu sezonu.

Bh. reprezentativac na Stamford Bridgeu želi vidjeti veznjaka West Hama Dimitrija Payeta.

"Doveo bih Dimitrija Payeta iz West Hama. On je odličan igrač, fantastičan talenat. Njega bih volio vidjeti u ekipi", rekao je Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Payet je zablistao u dresu Čekićara ove sezone, a uvršten je i u idealni tim Premiershipa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi