Begović sasvim iskreno: Frustriran sam, želim da branim!

Otvoreno govorio o svom statusu

Begović sasvim iskreno: Frustriran sam, želim da branim!

S. Mlaćo

S obzirom da mu baš i ne ide u Bournemouthu, Asmir Begović se nije našao sa spisku selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog za duele sa Armenijom i Grčkom.

Begović u Engleskoj ne brani, te je to bilo objašnjenje Prosinečkog zbog čega iskusnog čuvara mreže nema na spisku.

U razgovoru za Sky Soccer Begović je govorio o situaciji u klubu.

"Naravno da sam frustriran, želim da branim, to uvijek želim. Nikada nisam bio sretan na klupi i da gledam kako ostali igraju", priča bh. golman.

"U isto vrijeme morate bit profesionalni, pokušati da radite svakodnevne stvari, obavljate svoju ulogu u svlačionici i pomažete kolegama u timu koliko god to možete".

Ističe da će njegov status uskoro biti jasniji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Siguran sam da ću uskoro razgovarati sa šefom Howeom. Sa njim se uvijek može sjesti i popričati. Uskoro moram preispitati svoj status", dodao je Begović, koji ugovor ima do ljeta 2021.godine.

Asmir Begović je primio čak 103 gola u 60 nastupa za Bournemouth od dolaska iz Chelseaja i nešto slabiji nastupi ove sezone su ga na kraju koštali mjesta prvog golmana.

Top Komentari

Najaciii
Ma otisla guzica za parama u chelzi i tak si se zajebo.Sada ispastaj druze i probaj se vratit na stari put al tesko.Sretbo
1 0
Fce
Izgleda da mu ovde babo I safet susic nemogu nista pomoci
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi