Begović sasvim otvoreno: Želim na gol protiv Spursa!

Bh. golman želi na gol u nedjelju

Begović sasvim otvoreno: Želim na gol protiv Spursa!

M. Šljivak

Asmir Begović želi na gol Chelseaja u utakmici polufinala FA Kupa protiv Tottenhama koja se igra u nedjelju.

Reprezentativac BiH branio je prethodnog vikenda na Old Traffordu u duelu protiv Manchester Uniteda, jer je prvi golman tima Thibaut Courtois imao povredu članka.

Pred Plavcima je sada veliki izazov. Do trofeja FA Kupa će morati preko velikog rivala Tottenhama, a iako je belgijski golman spreman za meč, Begović je javno saopštio kako želi na gol u utakmici protiv Spursa.

"Želim što više pomoći timu. Igrati ovakve utakmice, kao što su polufinala i finala, je zaista spektakularno.  Nadam se da ću biti dio ekipe koja će nastupiti  u ovom meču", rekao je Begović, te je dodao:

"Meni je važno da što više branim. Nadam se da će mi menadžer ukazati povjerenje u utakmici s Tottenhamom. Sve je do njega, a meni je uspjeh tima najvažniji", istakao je bh. golman pred meč polufinala FA Kupa protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Begović je branio u svega sedam utakmica za Chelsea, a primio je devet pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi