Begović se lijepim riječima oprostio od Terryja

Putem Instagrama

Begović se lijepim riječima oprostio od Terryja

Legendarni kapiten Chelseaja John Terry će na kraju sezone napustiti Stamford Bridge, gdje je proveo duge 22 godine.

Nakon što je jučer zvanično saopšteno da Terry neće produžiti ugovor sa Plavcima, ovom 36-godišnjaku su počele stizati brojne oproštajne poruke.

Jedan od onih koji su se lijepim riječima oprostili od Terryja je i naš golman Asmir Begović, koji je s njim proveo dvije sezone na Stamford Bridgeu.

"Bila mi je apsolutna privilegija u protekle dvije godine igrati s najboljim defanzivcem Premier lige ikada. Fantastičan kapiten, baš kao i saigrač. Tebi i tvojoj porodici želim sve najbolje u budućnosti i nadam se da ćemo sezonu završiti onako kako nam dolikuje", poručio je Begović u opisu fotografije na kojoj se pozdravlja sa Terryjem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A post shared by asmir1 (@asmir1) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti