Begovićeva sreća nije drugo trajala

Opet na klupi

Begovićeva sreća nije drugo trajala

Admin Čaušević

Asmir Begović se vratio na klupu Bournemoutha nakon što je posljednja dva meča bio starter. 

Begović se nije proslavio u duelima protiv Leicester Cityja i Burnleya te ga je menadžer Eddie Howe odlučio skinuti s gola.

Mladi stručnjak je opet odlučio da u startnu postavu vrati Artura Boruca koji je branio na devet utakmica od kraja januara do sredine marta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Odluka da ga skine s gola sigurno neće obradovati Begovića koji i ne briljira ove sezone. Ukupno je upisao 24 nastupa.

Top Komentari

Jasko91
Golman ko kurac,da ga nije bilo Bosna bi daleko više napravila!! Kad njega jedan Boruc od 37 godina skine s gola,pa nek se zapita malo ! Bravo Robi sa izborom Šehića!
0 6
jogabonito
Cudi me,ovaj Bournemouth bi sa malo boljim golmanom igrao u Ligi sampiona.Fin je Begovic,cini mi se da ga malo i sudbina kaznjava,jer je nepravedno bio u reprezentaciji godinama,dok su drugi za klasu bolji bh golmani ostajali bez poziva.Ali dodje pravda kad tad po svoje
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi