32

Komentari (32)

encco
Ne znam sto se stalno zalite, a hercegovci vedre i oblace savezom. Recept Zrinjskog izgleda uzimate, svi namjestaju samo vi cisti, al malo morgen i naravno Sarajevo je svemu krivo.
nemozetako
Sa bivsom upravom najprljaviji bili, al nije smetalo vam kad ste tekme dobivali za 500KM. Sa novom upravom najcisci 100%. Sad kad nema prodavanja odmah ne valjamo. Trn u oku svima, jer nema vise bodova ko i kako stigne.
nijepoznat
nemozetako
Pozzz najvecem "intelektualcu" ovog portala sa vrha tabele uz parolu MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
nijepoznat
nemozetako
O Boze opet ti hahahaha ti bas nezz stati sa samoofiranjem hahahah GLUPANEEEEE
nijepoznat
encco
Meni ne smeta Velez,boze sacuvaj,ali izgbio si utakmicu gotovo evo danas ste dobili.Mozda ste kupili? Cemu takve izjave poslije svakog poraza,bavi se fudbalom i kraj price.lozi u stadion,postavi senzore ,VAR a te niko nece moci krast.
starmac
Nemas potrebe za takvim psovkama,debil ostaje debil.Mostar u srcu Velez do groba.
Mostar
Tako je majstore M.U.S.V.D.G..
Aduka
krkane kosti ti nenine jebem sjashi debilu dosadni jebo ti alah mater krepanu
Rizzle84
Nemojte se ljutiti na krkana, znam lika. Malo slow, ispao mami iz ruku kad je bio mali Posto je debel ko krme, ne izlazi iz kuće i samo tersa na čitav svijet iz fotelje koja puca pod njim. Svi mu drugi krivi Želju nikad nije gledao uživo.
mirza24
Tako ste govorili da pobjedjujete u Gorazdu
nijepoznat
nemozetako
A dame i gospodo javio nam se i famozni GLUPAN, pa molim da ga pozdravite jednim velikim aplauzom i skandiranjem. 3, 2, 1 GLUPANEEE GLUPANEEE GLUPANEEE.
nijepoznat
jebem ja tebi seku u pakas ,svaki put kad je vidis sjeti se mene ,mamu ti jebem
nemozetako
I uzivo iz studija se javlja vas i nas GLUPAN. Molim Vas da zbog pretjeranog izljeva gluposti usljed intelektualne poremecenosti i ogranicenosti, kao slucaj prevencije, djeci do 18 godina zabranite pristup ovakvim clancima. A sada gospodine GLUPANE nastavite gdje ste stali.
nijepoznat
nemozetako
Postovane dame to je taj legendarni GLUPAN. S obzirom na nedostatak inteligencije gospodine GLUPANE necemo Vas vise ofirati, ostavicemo Vas da se sekirate i kosu sa glave cupate na spomen Veleza.
nijepoznat
nemozetako
Dragi GLUPANEE emisija je zavrsena. Molim Vas da vase izljeve intelektualne ogranicenosti ostavite za svoje kuce. U toku sutrasnjeg dana ocekujemo novih 5 minuta Vaseg debilizma, seljakluka i gluposti, uz iskrene zelje da malo poradite na vasem vokabularu i vasoj inteligenciji
nijepoznat
nemozetako
Hahahahhahahaa to kralju samo jako i u kost ispusi se. Mozda tako proradi mozak pa shvatis da dzabe natezete za Olimpik, jer nece uci.
nijepoznat
jebo ti Olimpik mamu,,,,a ja ti sekuuuuu
nemozetako
Smiri se legendo. Pricekaj danas drugi clanak o Velezu pa kad komentarisao ofirat cu te
nijepoznat
jebi ti Velezovci mamuuuuu
nemozetako
Hahahahahhahahahaha dje ste vucici sa otoke. Zavijate li sa Selimovicem i Bajraktarevicem auuuuuu al opet ste drugi na kraju.
nijepoznat
KRKAN
HOĆE OLIMPIK, RASTURIT CE VAS NA OTOCI, A BEHRAMA SVAKAKO BOLI BRIGA JER CE NA LJETO PROMIJENITI SREDINU, 'EBO VEHLEŽ
1981mostar
kako te rade kompleksi ovako, nijedan clanak o Velezu nije prosao bez tebe. opusti se
dzek10
za olimpik ćemo vidjeti aBd,a za seida se ne sekiraj,nisu to jalijaška željina djeca koja bježe iz svoga kluba za 50KM više ?
nemozetako
Ne pricaj gluposti kad nezz sto se vratio iz Luksemburga. U engleskoj nije mogao dobiti dozvolu, a u luksemburgu bila amaterska liga, cak i za nasu federanu, gdje igraci po danu rade, a navecer dodu na trening i sutaju loptu. Preispitaj malo stvari, pa ces znati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.