Bekan: Želimo donijeti novu radost našim navijačima

Golman Bosne Visoko pred Slogu

Bekan: Želimo donijeti novu radost našim navijačima

S. Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu nad Bosna Semom (2:0), nogometaši Bosne iz Visokog u nedjelju će u goste Slogi iz Siminog Hana.

Bosna ima tri boda više u odnosu na NK Travnik, a poslije Sloge tim Faruka Dedića u goste će Zvijezdi iz Gradačca.

"Atmosfera je sjajna kao i uvijek, a pripreme teku po redovnom planu šefa Dedića. Prije treninga svakodnevno analiziramo igru Sloge u prethodnim utakmicama. Velika je  promjena u kvaliteti ekipe iz Simin Hana u odnosu na prethodnu polusezonu, doveli su dosta kvalitetnih i dobrih igrača, no mi smo motivirani i spremni. Želimo da ostvarimo novu pobjedu, kojom ćemo zadržati prvo mjesto i donijeti radost našim navijačima koji će nas zasigurno pratiti i na ovom gostovanju", kazao je golman Bosne Amir Bekan. 

"Očekujem 90 minuta sjajne atmosfere u režiji naših Demona koji su najavili pohod u Simin Han, ali ono što svakako ne očekujem je lahka utakmica. Poslije jučerašnjeg treninga prvog tima, šef je organizovao kontrolnu utakmicu za kolege koji imaju manju minutažu kako bi pružio svima priliku da se nametnu pred ovo važno gostovanje.  Bez obzira ko bio u sastavu koji će istrčati u nedelju, svi će biti maksimalno koncentrisani i motivisani da ostvare još jednu pobjedu u sasvim sigurno jako teškoj utakmici kao što je nadolazeća," istakao je Bekan svoje mišljenje o duelu sa Slogom. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prema mišljenju Bekana, prevaga u ovoj utakmici bit će kvalitet i odlična forma njegovih saigrača.

"Naši aduti su sigurno kvalitet ekipe, te naša trenutno dobra forma. Smatram da smo u prednosti, ali to moramo dokazati i opravdati na terenu, što sam siguran da ćemo i učiniti.” zaključio je Amir Bekan, čuvar mreže visočke Bosne. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi