Na testiranju u Izraelu Hajdarević je bio pozitivan

Bekrić i Hajdarević negativni na testiranju u Sarajevu

8

Komentari (8)

sipopugaloma
Ma ja, ko fol sad niko nije pozitivan. I poslije reprezentativne pauze ce normalno nastaviti igrati. Fuj drzavo
tbra
Sta je problem? Koja je razlika u testovima u Izraelu i ovdje? Da li postoji ikakva razlika u testiranju na Covid? Kako je moguce da jedan test pokaze pozitivno jedan negativno?
Pingvin1999
Tek sad vidim koliko sam bio upravu kad sam pisao da adolf nije grijesio....
Lafac
S rogatim se ne isplati bosti,sjetite se krivih linija iz Širokog...
Uranija
Oduševljen sam tvojom teorijom zavjere. Svi vas mrze, CEO svet....poznata mi je ta priča....
Lafac
Al nas niko ne mrzi više od tebe i bistrik87 hahahahah!! Nešto nije u redu s tom vodom koju koristiš na Kobiljoj Glavi
Uranija
Zavisi šta smatraš pod tom ‘mržnjom’ ako je nekoliko vas mitomana u pitanju onda je to nešto drugo, više bih rekao podsmjehivanje vašoj mitomaniji, brate niste vi baš normalni sa raznim teorijama zavjere
Sako12
Ma varali nego šta , ovo će sad da prođe kao da ništa nije bilo , prođose ljudi ne kažnjeni za ovo što su uradili... A da se ovo desilo kad nas , izbacila bi nas uefa doživotno iz el i lige p.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.