10

Komentari (10)

_ZIJAGA_
DJECICI STO PUCAJU MINUSE, samo da porucim: BELGIJA NECE OSVOJITI PRVENSTVO..razumijem SIMPATIJE, fina igra ovo ono..TAKTIKA POBJEĐUJE, ne ljepota..DOKTOR NIKADA NE LAZE..objasnio sam vam 56S8NALOVE SEZONE, ko ce osvojiti LIGU SAMPIONA..ali djeca nemaju RESPEKTA prema STARIM LISCIMA..zivi bili PA VIDJELI..
karlhajncbrazzzo
Čitao sam dok nisu Danci preokrenuli. Poslije više nisam čitao. A bilo je napeto do tada…
Krosteutegurovic
Ovaj De Bruyne je stavarno igračina Svaka čast, Belgija bez njega tanka
_ZIJAGA_
Da vam DOKTOR KAZE:"BELGIJA NECE OSVOJITI PRVENSTVO"..To je Manchester City među REPREZENTACIJAMA..SVE IMAJU, ali nemaju ONO GLAVNO..POBJEDNICKI MENTALITET U VELIKIM UTAKMICAMA..sportski pozdrav..cujemo se u 1/4 finalu, mozda 1/2 finalu, kada budete DOKTORU CESTITALI..DOKTOR NIKADA NE LAZE..
MaDaj
"Nastavili su Danci nakon izjednačenja da pritišću i igraju bolji fudbal. Preokret su kompletirali u 70. minuti kada lijep gol s ivice kaznenog prostora zabija najbolji igrač meča, De Bruyne." .... sine ... 90% mojih komentara na ovoj stranici su "Novinar, procitaj sta napises prije nego sto objavis"
Lacky
Ne treba te cuditi kad glupan causevic pise tekst, ako nisi znao to je najgluplji novinar u Evropi a i sire...
Ne znam da li ima doping kontrola poslije utakmica na EP, ali Danci su pogotovo u prvom poluvrijemenu igrali nestvarno dobro za njih, bili su uvijek na lopti bila kad je odbrana ili napad u pitanju, neka mi niko ne zamjeri ali mislim da je dosta danski igraca igralo pod dopingom, znam da ce neko ovaj komentar udarati minus, a neko ce se mozda i smijati, ali sta ako sam u pravu, doping moze napraviti od igraca da da vise od 100% svojih mogucnosti.
Grbavica1987
Valjda sa po tri boda a ne dva..
realno_govoreci
Kakav igrac,kakav karakter,kakav profesiinalac je ovaj De Brujne
user1599499530
Zao mi danaca stvarno su se borili i bili su bolji bar su bod zasluzili ako ne i sva tri.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.