Belgijanci zakupili tri hotela u Sarajevu
Foto: EPA

Dolazi i 380 navijača

Belgijanci zakupili tri hotela u Sarajevu

Fudbalska reprezentacija Belgije će 7. oktobra gostovati u Sarajevu, gdje će na Grbavici odmjeriti snage sa Bosnom i Hercegovinom.

Zanimljivo je da su Belgijanci pred ovo gostovanje zakupili tri hotela. Ekipa će najvjerovatnije biti smještena u hotelu Novotel (bivši Bristol), dok će ostatak ekspedicije i navijači biti smješteni u hotelima Marriot na Skenderiji i Holiday na Marijin Dvoru.

Osim članova selekcije Belgije, u Sarajevo će doći i 500 gostiju od kojih 380 navijača. Ostalih 120 Belgijanaca će biti predstavnici sponzora, prijatelja i partnera belgijskog saveza.

Navijači Belgije će biti smješteni na sjevernoj tribini (popularna 'Zdenka'), dok će ostali biti na zapadnoj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč BiH - Belgija igra se 7. oktobra na Grbavici s početkom u 18 sati i to bi, prema svemu sudeći, mogao biti pravi fudbalski spektakl.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi