Belgijski savez će napraviti problem Nainggolanu?

Problemi za Belgijanca

Belgijski savez će napraviti problem Nainggolanu?

Belgijski vezni fudbaler i član italijanske Rome Radja Nainggolan našao se u problemima.

Nakon što se nije odazvao pozivu selektora Martineza za mečeve protiv BiH i Gibraltara, Nainggolan je igrao prijateljski meč protiv rezervi Rome što je naljutilo tamošnju javnost.

Italijanski mediji danas donose priči da bi zbog toga Nainggolan mogao propustiti naredni meč koji Roma igra protiv Napolija i to u slučaju da se Belgijski fudbalski savez odluči na tužbu FIFA-i.

Nainggolan se nakon cijele situacije pokušao opravdati oglašavanjem na Twitteru gdje je poručio da je samo pokušavao da se vrati u formu u pomenutoj prijateljskoj utakmici, te da nije spreman za jače mečeve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, italijanski mediji prenose da bi ipak moglo doći do dogovora između Belgijskog saveza i Rome te da će sse na kraju sve dobro završiti. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi