Roma dobila novog sportskog direktora

Sabatini napustio Romu

Roma dobila novog sportskog direktora

Teme:

  Walter Sabatini od danas više neće obnašati funkciju sportskog direktora italijanske Rome.

Na današnjoj konferenciji za medije Sabatini je potvrdio da je završio svoju petogodišnju epizodu u rimskom klubu, a umjesto njega na poziciji sportskog direktora će biti Frederic Massara.

U pitanju je malo poznati funkcioner koji je bio šegrt upravo kod Sabatinija. Najprije u Palermu, gdje je počeo da 'peče zanat', zatim i u Romi gdje ga je dosadašnji sportski direktor doveo poslije zajedničke epizode na Siciliji. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Massara je sada dobio šansu da u budućnosti formira tim po svojoj želji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi