Bellinghamov komentar na objavi Kroosa tema broj jedan u Španiji i Engleskoj
FOTO: EPA

Nakon objave o povratku u reprezentaciju

Bellinghamov komentar na objavi Kroosa tema broj jedan u Španiji i Engleskoj

E. Oštraković

Jedna od glavnih vijesti danas jeste povratak Tonija Kroosa u dres reprezentacije Njemačke i on će u dresu ovog tima igrati ponovo od narednog mjeseca.

Posljednju utakmicu odigrao je protiv Engleske na prethodnom Evropskom prvenstvu, a sada slijedi njegov povratak u najdraži dres.

Veliki broj fudbalera komentarisao je objavu Kroosa na Instagramu u kojoj je potvrdio svoj povratak u nacionalni tim Njemačke. Marcelo, Rudiger i Alaba su samo neki od fudbalera koji su ostavili svoj komentar.

Ipak, jedan kometar se posebno istakao, a ubrzo je postao i tema broj jedan u španskim i engleskim medijima. Radi se o komenatru Bellinghama.

Bellingham i Kroos napravili su neraskidivo partnerstvo u veznom redu Real Madrida i Englez je sretan zbog povratka Kroosa u nacionalni tim.

Oglasi

"On se vratio", kratko i jasno je napisao Bellingham u komentaru Kroosove objave na Instagramu.

Šta je Kroos napisao na Instagramu?

"Ljudi, kratko i jasno: u martu ću opet igrati za Njemačku. Zašto? Zato što me je to zamolio selektor. Spreman sam i siguran sam da naša ekipa može više na Evropskom prvenstvu nego što mnogi misle", napisao je.

Tako će Kroos biti na raspolaganju Nagelsmannu već za prijateljske utakmice koje narednog mjeseca Njemačka igra sa Francuskom i Nizozemskom.

Na Evropskom prvenstvu Njemačke je u grupi A sa Škotskom s kojom će i otvoriti prvenstvo, a tu su još Mađarska i Švicarska.

Kroos je odigrao 106 utakmica u dresu Njemačke reprezentacije, postigao je 17 golova i dodao je 19 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi