23

Komentari (23)

zajid08
Sokiran sam da se to moze desiti u jednoj njemackoj, da sudija koji je primao mito moze i dalje da sudi?
histereza
Ko gubi može da plače ? Kmeeee
Alen23
Pa to sve kladionice guraju I nova pravila o sudije sa iskustvom namjestanja
King_Kenny
...pa zato je i delegiran od strane Bayerna da sudi jer je iskusan u stimanju,nece nekog neiskusnog,pa da izgube utakmicu zbog njega hahahahahah...Bayern je mafijaski klub,bas kao i Juventus u Italiji...nije im predjednik Hoeness bez veze robijao...
miki30
Imal šta novo o Looserpolu? Hoćetel moći uzet titulu ove godine, hoćetel pustiti Kloppa u Bayern itd? Ima tema o Looserpoolu, štaš ovdje idiote?
saju701
Gdje ima vatre ima i dima sto ce reci Bajern je stvarno jak i nije potrebno da dobiju bas ovog sudiju za ovaj mec i to naravno budi sumnju na regularnost.
King_Kenny
@miki30 ...tesko,konkurencija je zestoka,nije to Bayernliga gdje je titula rezervisana za samo jedan klub....inace,idiot ti je otac.
Bayern ti bas pokvari Vikend jel tako hahaha, Vi ste mi najbolji i uzivam vase Komentare citat i kako pucate od Muke. Ali nema vam pomoci ili cete puc od Mulke il cete prestat da pratite Bayern.
Mislis na Arapsku Ligu na Baterije, Pa ko to jos prati? Evo i sam si svjedok sta se desava sa Junajtedom, Arsenalom, Totenhemom. Pa samo je pitanje kad ce Investitor pokupit kofere i kako ce ti isti ispast u drugu Ligu al ce zato doc na vrh klubovi tipa Njukastl i tako.
King_Kenny
@Lewagolski9 ...vidim da ti ne pratis,jer da pratis znao bi da u EPL imas vise vlasnika klubova iz SAD-a i Kine nego iz arapskih zemalja,ap ispadas smijesan nazivajuci EPL arapskom ligom...sto se Uniteda tice,njima se desava to da ovi koji su zaduzeni za transfere ne znaju da dovedu prave igrace i uklope ih,a cim mogu neke panjeve placati po 90 miliona,to znaci da su medju najbogatijim svjetskim klubovima...Arsenal i Tottenham isto tako,jer ako imas 80 miliona da iskesiras za nekog Vlahovica to znaci da nisi u finansijskoj krizi...uostalom EPL je najgledanija liga na svijetu i tamo se dobija najveca lova od sponzora i TV prava i sve se to dijeli na jednake dijelove klubovima...ekipa koja u EPL udje kroz baraz iz Championshipa dobija preko 150 miliona funti od TV prava i sponzora za ulazak u elitni rang...pametnom dosta...u EPL klubovi ne mogu propasti...
Svakako da znam, ali je pocela postajat i postat ce skroz samo sacekaj jos koju godinu. Njukastlovi navijaci su vec poceli dolazit u Bijelim Mantilima na Utakmice. Smijesna Liga dje Navijaci uzivaju od Momenta i dje se Situacija moze za dan promijenit ako se Ulagacu digne K. . ac i ode. Boze sacuvaj.
miki30
Djeco draga pokažite na terenu da ste bolji i da možete pobjediti a ne uvjek kukati na sudije posle tekme. Uvjek se dižete prije utakmice, dajete nekakve komentare, pogotovo onaj Reus i Zorc pa onda plakanje nakon tekme. Kao i uvjek sudija kriv, cccc.
Sloboda
Pa samo je frustraciju pokazivao, gurnuo Neuera, a iskreno nešto su i igrali dok je Haland bio na terenu, kad je izašao BvB se raspao...
Babuka1
Sve je to uredu miki, ali realno situacije koje su 50-50 u takvim slucajevima idu na stranu bayerna. Svirao je penal za bayern koji se moze svirati, nije to neka greska, ali 10 min prije situaciju sa reusom nije htio ni da pogleda, iako je bilo mnogo elemenata da se svira penal. I takve dvije odluke prelome tekmu i direktno utjecu na rezultat. Naravno da je ljudima krivo :D ali je bila dobra tekma u svakom slucaju
Babuka1
Ili ne znam onaj dzon levin na cjevanicu, mnogo igraca bi crveni karton dobilo, ali ne i leva :D
Noone
Taj isti napad sa Reusom, kada je bayern izgubio loptu prije toga, bio je faul, na sredini terena.. Ni to se ne spominje... Da je bilo namješteno, Bayern bi dobio sa 3 4 razlike, a ne ovako.. I da ovaj nije igrao rukom u šesnaestercu, ostalo bi 2-2, ko bi onda bio kriv sto nisu pobijedili?... Dobili su 10 minuta nadoknade.. Sobzirom koliko se nadoknađuju utakmice sa malo dužim prekidima, i to im je išlo na ruku!!... Njima je Bundes liga samo da odigraju protiv Bayerna
saju701
Hoenes to sredio prije meca lopov stari hehe
Ta Situacija cak i da je bijo Penal Haland je kod duplog Pasa bilo u nedozvoljenoj Poziciji, tako da od toga nema nista
Gvardijan
Bajern jeste Bajern ali je i cinjenica da je sudija onako hinjski navlacio za njih.Penal nad Rojsom se morao provjeriti.Situacija je bila jako sumnjiva.
security
Zato što je Haland bio u opsajdu kad je dao loptu Rojsu zato nije provjeravao.
Sloboda
Nema se sta provjeriti kad je prije bio opsajd.
dda27
Drago dijete kacis se za slucaj iz 2005. godine. Frustriran si da ne mozete da pobijedite. Budi objektivan Hummels je odigrao katastrofalan mec i igrao je rukom jasno se to vidi, sta je sporno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.