19

Komentari (19)

podstanarsalavora
Francuska liga je 6. moj neupućeni novinarčiću
Drakula
Pogledaj malo bolje da li je 5 ili 6. Mitomane ljubomorni
Twista
@Drakula opet ti i opet nista ne citas! Kao za sudije, vidimo da si upucen u fudbal povrsno, malo si zagrebao znanje nekog fudbalakog znalca. Belgija je 5 liga na svijetu, Holandija 6 a Francuska u ovom momentu samo 7. A sada drugo, cestitke nasem Belminu, da uspije ako Bog da. Sta znaci kada ti je menager Sulejmani, zato mladi igraci ne letite kada vam neki kao menageri nude svasta, samo da potpisete, uzmu prviziju i ostave vas same.
Twista
Ispravka mala, Ramdani!
blacky
Ljubomora zivi u vama placite strumpfovi
1921_1987
pa vise je liga šestice :) sretno momak
Zeljo4life
Ili bolje rečeno liga "sedmice" ali eto koga to briga :D 1. England (Premier League) 2. Italy (Serie A) 3. Germany (Bundesliga) 4. Spain (LaLiga) 5. Belgium (Belgian Pro League) 6. Netherlands (Eredivisie) 7. France (Ligue 1) 8. Portugal (Liga Portugal) 9. Turkey (Süper Lig) 10.Switzerland (Swiss Super League)
Drakula
Tako to radi veliki klub. Nakon ulaganja u njega i dovodjenje kvalitetni igraca napredak se vidi da klubovi iz lige petice zele nase mlade igrace. Sretno Belmine donesi u budocnosti sto vise kinte Sarajevu!
Mostarac94
Veliki klub valjda proda igraca, nije da ga da za kikiriki i 100k troskova treninga do sad u francuski tim vjerovatno C selekciju
Malivrag
Veliki klub odbije Partizanovih 600k € za Ziljkica. Za taj novac bi svi klubovi lige sem mozda Zrinjski,pristali u trku i pitali ove iz Beograda mozemo li jos da vam ga usput po....mo A veliki klub tu ponudu hladno odbije, tako ne kaki mimo hale.
Drakula
Pusti budalu. Nek i djaba ode otisao u ligu petice nas je igrac iz akademije. Bolje vam je folusirajte se kako zaradit na prodaji igraca ako ne znate na istrukcije kod Sarajeva kolektivna liga
user1655831611
mrzis vas pravo ali istina sta si reko Sarajevo i mi Zrinjski dva najveca kluba u drzavi i po upjesima i po prodaji po svemu
Drakula
Treba imat muda odbit 600k eura za ziljkica i 700k od bochuma za dala. Svi klubovi bi se naguzili za te pare a kamoli prodali igraca. Zeljkan bi rekao dajte koliko hocete treba vodu platit. Ne zavisimo od transfera imamo investitore koji hoce evropu jos Tan kad se vrati i on ulozi bit ce pun pogodak
Mostarac94
Pa klub iz Hr druge lige prodao igraca Barceloni jel to znaci da su velik klub? Nemam ja nista protiv Sarajeva dizete se fino al daleko je to od neke snage koliko ste se umislili, ja bi volio da se citava liga digne na veci nivo al evo vidjet cemo kako ce Europa proci ove sezone
faris1982
Ma jašta ba kakvo Sarajevo, ima li prenapuhanijeg tima i navijača od njih? Jedva Evropu izborili, Velež iz onakvog manjeg mjesta izbacio AEK, Sarajevo 57 puta veću budžet, jedva konferencijsku izbore, P.S. iz Sarajeva sam, ali ne navijam za taj srpski klub.-..
hzsg
Sine dragi, raspitaj se ko je osnovao tvoju raspalu kantu od kluba...?
faris1982
Da da ФК Сарајево...
Drakula
Cifuti su osnovali zeljkana to zna ptica na grani. Da su neka ekipa imali bi bar dvije titule iz jugoslavije kao Sarajevo,ne podcjenjivam ali daleko ste vi od Sarajeva jos 10 titula da uzmete ove kukuruz lige taman cete namirit 2 trofeja jugoslavije od Sarajeva bit ce te u 5 deka..
faris1982
Pa imaju 1 titulu prvaka Jugoslavije i jednu titulu Prvaka Narodne republike BiH....Drugo, imaj dužu tradiciju od Sarajeva, Sarajevo je osnovano 46. znamo kako (Kad su u fisu spojili sportsko društvo Slobodu i Udarnik i eto ti Torpedo a to je jest zvaničan naziv Srpsko društvo "Torpedo").
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.