Dizdarević odlazi, provjereno golmansko ime stiže na Koševo?

Spremaju se promjene

Dizdarević odlazi, provjereno golmansko ime stiže na Koševo?

A. Čaušević

FK Sarajevo će na ljeto pretrpiti određene promjene u igračkom kadru što je na neki način i očekivano. 

Među igračima koji u narednoj sezone možda neće nositi dres višestrukog prvaka BiH je Belmin Dizdarević koji iza sebe ima vrlo dobru sezonu.

Dizdarević je postao nedodirljivi broj 1 u Bordo timu, a na 28 ligaških utakmica uspio je u 11 navrata sačuvati svoju mrežu.

Ovaj 20-godišnjak je imao niz sjajnih izdanja pa ne čudi zašto je privukao interes inostranih klubova i neće biti iznenađenje ako napusti Koševo.

U međuvremenu se već radi na njegovoj zamjeni, pa bi na golu Sarajeva od ljeta mogao stajati Goran Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 25-godišnjak je provjereno golmansko ime. Izdanak je omladinske škole Zrinjskog, a već dugi niz godina je u inostranstvu.

Bivši omladinski reprezentativac BiH je branio za Adananuspor i Sandhausen. U Sarajevo bi trebao stići kao slobodan igrač jer je od marta bez kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi