Ben Arfa: Osjećam da sam spreman za Barcelonu

Na meti brojnih klubova

Ben Arfa: Osjećam da sam spreman za Barcelonu

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa poručio je da je spreman za Barcelonu. 

Ben Arfa u svojoj 29. godini života igra sezonu iz snova i šanse da i naredne sezone nastupa za Nicu su minimalne, a svojim fantastičnim nastupima je zainteresovao velike evropske klubove poput Barcelone. 

"Nekada je to Barcelona, nekada neki drugi klub. Osjećam da sam spreman da igram za veliki evropski tim, dostigao sam određeni nivo. Spreman sam za izazov", poručio je iskusni Ben Arfa. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon neuspješne epizode na Otoku za Ben Arfu se transfer u Nicu pokazao kao odličan potez. Ove sezone je postigao 18 pogodaka i izborio povratak u reprezentaciju Francuske pred nadolazeče Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi