Ben Arfa pao u depresiju: Osjećam da ne postojim

Zaboravljen od svih u klubu

Ben Arfa pao u depresiju: Osjećam da ne postojim

Vjerovatno su mnogi od vas zaboravili da je Hatem Ben Arfa aktuelni član PSG-a. Niste jedini, problem je što su to zaboravili i u PSG-u.

Prije godinu i po, Ben Arfa je stigao na Park prinčeva kao jedan od najboljih fudbalera Ligue 1 nakon blistave sezone 2015/2016. u dresu Nice, za koju je postigao 18 golova na 37 utakmica.

Ali, tada počinje njegovo fudbalsko propadanje i na neki način mu se gubi svaki trag. Upao je u probleme sa trenerom Emeryjem, koji ga je prekrižio i uopšte ne razmišlja o njemu ni u kojem smislu.

Bez obzira što Ben Arfa dobro zarađuje u PSG-u, ne krije da je nesretan zbog svega kroz šta prolazi.

"Ono što prolazim u PSG-u je komplikovano i teško. Bukvalno, osjećam da ne postojim. Morate naučiti da živite s tim, ali me ovo čini tužnim", rekao je depresivni Ben Arfa u posljednjem intervjuu, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Jednog dana će moja fudbalska karijera završiti i znam da će biti mnogo težih prepreka koje je potrebno zaobići, recimo bolesti. Ali, teško se pomiriti i živjeti sa saznanjem da nešto ne postoji više, a imali ste to prije. Ovu patnju doživljavam kao lekciju da se sve mora jednom završiti".

Hatem Ben Arfa (30) ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za PSG, a za ovaj klub je do sada sakupio ukupno 32 nastupa uz samo četiri postignuta gola.

Promo

Top Komentari

Guber
Što ne ode kad si mogao ali guzici draži milioni
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi