Ben Arfa predstavljen u novom klubu: "Nikada se ne vraćam bivšoj djevojci"

Potpisao za Rennes

Ben Arfa predstavljen u novom klubu: "Nikada se ne vraćam bivšoj djevojci"

Edmir Škorić

Hatem Ben Arfa od danas je i zvanično novi igrač francuskog Rennesa.

Bivši veznjak PSG-a se nije naigrao na Parku Prinčeva, a sada 31-godišnjak želi u Rennesu da oživi karijeru.

Posljednji put je igrao 4. aprila 2017. godine u dersu PSG-a u meču Kupa, ali sada je spreman za povratak u takmičarsku formu i nada se ozbiljnijoj minutaži.

"U Parizu sam mnogo toga naučio. Prošla godina je bila loša i komplikovana, ali iz svega čovjek uči. Padamo, ustajemo, padamo, ustajemo... Ali unatoč svemu, stižem ovdje sa puno optimizma i uvjerenja u vlastite mogućnosti", poručio je Ben Arfa.

Prije PSG-a je igrao sezonu u Nici, pitali su ga zašto Rennes, a ne bivši klub?

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Razmišljao sam mnogo o tome, ali sam sebi rekao da nije najbolje rješenje vraćati se bivšoj djevojci", nasmijao je Ben Arfa novinare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi