Odabrao je i Ben Arfa
(Foto: EPA)

Od danas u Rennesu

Odabrao je i Ben Arfa

Midhat Šljivak

Hatem Ben Arfa je konačno odabrao novi klub.

Iskusni 31-godišnji ofanzivac će u narednoj sezoni nositi dres Rennesa kojeg je odabrao nakon razgovora sa trenerom Sabrijem Lamouchijem i sportskim direktorom Olivierom Letangom.

Tako je potraga za novim klubom završena. Nakon više od godinu i po pauze Ben Arfa će konačno na teren, ali pitanje je u kakvoj je formi s obzirom na to da dugo nije dobijao šansu za igru u PSG-u.

Transfer Ben Arfe u Rennes bi trebao biti potvrđen u narednim satima i ovaj fudbaler će konačno zaigrati nakon duge pauze.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajni ofanzivac je protekle dvije sezone bio pod ugovorom sa PSG-om gdje je međutim nastupio u svega 32 utakmice, a ranije je igrao za Nicu, Hull, Newcastle, Marseille i Lyon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi