Ben Arfa seli na Olimpico?

Lazio želi Francuza

Ben Arfa seli na Olimpico?

Fudbaler Nice Hatem Ben Arfa se preporodio u sezoni koja je na izmaku.

Za nekadašnju veliku nadu francuskog fudbala interes je pokazalo mnogo klubova, a od naredne sezone bismo ga mogli gledati u Seriji A.

Za Ben Arfu se ozbiljno zanima rimski Lazio, a italijanski mediji pišu da je povremeni reprezentativac Franccuske blizu prelaska na Olimpico.

Navodno, Lazio Ben Arfi garantuje mjesto u startnoj postavi, a navodi se i da će Rimljani imati žestoku konkurenciju u borbi za ovog fudbalera, obzirom da ga želi dovesti i Milan. Pojedini inostrani mediji idu tako daleko pa Ben Arfu čak sele i u Barcelonu, iako je taj transfer teško očekivati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ben Arfa je u ovoj sezoni postigao 17 golova u Ligue 1 i jedan je od vodećih strijelaca ovog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti