Candreva između Rima, Milana i Madrida
Foto: EPA

Posljednji voz za veliki transfer?

Candreva između Rima, Milana i Madrida

Ponajbolji fudbaler Lazija Antonio Candreva mogao bi ovog ljeta napustiti Olimpico.

Italijanski reprezentativac je jedna od rijetkih svijetlih tačaka u ovoj tmurnoj sezoni Nebeskoplavih, koja bi za njega mogla biti i posljednja u Rimu.

Candreva se već dugo nalazi na meti Intera, koji bi navodno Laziju ponudio razmjenu igrača u kojoj bi neki od fudbalera milanskog kluba krenuo u suprotnom pravcu.

Za Candrevu se ozbiljno interesuje i Atletico, koji je pak spreman platiti puno obeštećenje koje postave čelnici rimskog kluba. Naravno, pod uslovom da cifra ne premaši njihove okvire.

Vezni fudbaler Lazija ima 29 godina i pred njim je vjerovatno jedna od posljednjih, ako ne i posljednja prilika za pravljenje velikog transfera. Isto važi i za Lazio, koji još uvijek može mnogo zaraditi njegovom prodajom, jer pitanje je kakva će situacija biti u narednim prelaznim rokovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Candreva je u dosadašnjoj karijeri nastupao još za Juventus, Parmu, Udinese i nekoliko manjih italijanskih klubova, a u ovoj sezoni je odigrao 41 utakmicu uz 10 postignutih pogodaka, od kojih osam u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti