Ben Yedder nije mogao odoliti, a da ne "bocne" Pogbu na okupljanju Trikolora
Foto: Twitter

"Bez ljutnje Paul"

Ben Yedder nije mogao odoliti, a da ne "bocne" Pogbu na okupljanju Trikolora

Wissam Ben Yedder je svojim igrama u dresu Seville zaradio svoj prvi poziv u selekciju Francuske, a tamo se susreo sa Paulom Pogbom, samo nekoliko dana nakon što je "posramio" njegov Manchester United na Old Traffordu.

Sevilla je, naime, izbacila Manchester United u osmini finala Lige prvaka. Nakon 0:0 u Andaluziji, Sevilla je na Old Traffordu slavila sa 2:1, a oba gola za svoju ekipu postigao je sjajni Wissam Ben Yedder.

Na okupljanju Trikolora pred prijateljske oglede Wissam Ben Yedder se ponovo susreo sa Paulom Pogbom, te nije propustio priliku da na društvenim mrežama "bocne" fudbalera Manchester Uniteda i svog reprezentativnog kolegu.

Ben Yedder je, naime, na Twitteru postavio fotografiju na kojoj se rukuje sa Pogbom, uz natpis: "Bez ljutnje". Svi su odmah protumačili ovaj post kao malu prijateljsku provokaciju na račun Pogbe i nedavnog trijumfa Seville nad Manchester Unitedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti